دیدار دبیر و جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی با معاون و مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۱:۰۹ کد : ۵۱۱۶۹ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۴۵
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی به همراه جانشین خود با دکتر علیمحمدی، دیدار و گفتگو کردند.
دیدار دبیر و جانشین دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی با معاون و مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa)، این نشست با هدف بررسی راهکارهای مشترک برای پیشگیری و مبارزه با آسیب‌های ناشی از مواد مخدر و توسعه همکاری‌های میان‌دستگاهی برگزار شد.  
 در این دیدار، شایسته فرد، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر بر ضرورت ارتقای آگاهی عمومی و تقویت برنامه‌های پیشگیرانه تأکید کرد و دانشگاه علوم پزشکی  و معاونت حساس و مهم غذا و دارو را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نهادهای مؤثر در این زمینه معرفی کرد.   
 وی همچنین خواستار همکاری بیشتر مجموعه دانشگاهی در اجرای طرح‌های آموزشی و پژوهشی مرتبط با کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از مصرف مواد مخدر شد.  
 دکتر علیمحمدی،با اشاره به تعهد دانشگاه علوم پزشکی اراک در حوزه سلامت و بهداشت جامعه، آمادگی این دانشگاه را برای همکاری در طرح‌های پیشگیرانه و تحقیقاتی اعلام کرد و گفت: مبارزه با آسیب‌های اجتماعی و کاهش مصرف مواد مخدر نیازمند هم‌افزایی و تعامل میان تمامی نهادهای مسئول است.


 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: مواد مخدر شوراء غذاو دارو اراک


نظر شما :