کمیته ی پیشگیری از قاچاق فرآورده های غذایی و سلامت محور با مسئولیت غذا و دارو تشکیل می شود

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa)،دکتر علیمحمدی،سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت : استان مرکزی به دلیل تعداد بالای واحدهای تولیدی و صنفی در زمینه های مختلف غذایی،آرایشی،بهداشتی جزء سرآمدان کشوری است و همین پتانسیل بالا،و تولید قابل قبول محصولات سلامت محور و توجه به تولیدات داخلی می تواند یکی از راه های مقابله با قاچاق کالا باشد.
او افزود : دانشگاه و معاونت غذا و دارو به تنهایی از پس مقابله با این پدید بر نمی آیند و مواجهه با این پدیده ی شوم،نیازمند همکاری و همراهی سایر دستگاه های اجرایی است .
دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان نیز با اشاره به اقدامات قابل قوبل مجموعه بهداشت و درمان و معاونت غذا و دارو به عنوان متولی این امر در مجموعه دانشگاهی،گفت ؛مهمترین ملاک برای تشدید برخورد و نظارت بر کالاهای قاچاق و غیرمجاز،اطلاع رسانی دقیق تر و فرهنگ سازی و افزایش اطلاعات عمومی جامعه است .
محسن اکبری گفت : کارگروه هایی زیل کمیته های استانی از جمله کمیته های پیشگیری از قاچاق فرآورده های غذایی،آشامیدنی و خوراکی و بهداشتی و همچنبن کمیته ی دارو و نیز کمیته تجهیزات پزشکی با محوریت و مسئولیت غذا و دارو و سازمان صنعت معدن و تجارت تشکیل خواهد شد تا نهایتا به کاهش قاچاق منجر شود.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
نظر شما :