توصیه های تغذیه ای برای دانش آموزان در ایام امتحانات

۰۳ خرداد ۱۴۰۴ | ۰۹:۲۲ کد : ۵۱۸۴۴ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲۲
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) ،مواد کافئین دار مانند قهوه و چای و حتی برخی کاکائوها در کوتاه مدت سبب بیداری و تمرکز حواس می‌شوند، اما خواص آن در مدت چند دقیقه برعکس شده و باعث برهم خوردن تمرکز و حتی کاهش یادگیری و در نتیجه افزایش استرس و اضطراب در فرد می‌شود.
توصیه های تغذیه ای برای دانش آموزان در ایام امتحانات

آبمیوه‌های صنعتی نیز به دلیل داشتن شکر و مواد افزودنی، نامناسب اند.

مصرف آب و لبنیات تسکین بخش هستند و می‌توانند در کاهش استرس دانش آموزان موثر باشند.

در ایام امتحانات نباید وعده‌های غذایی را حذف کرد، به خصوص صبحانه که در کنترل استرس نقشی اساسی دارد.

در هنگام صبح، میزان ترشح کورتیزول به بیشترین حد خود می رسد و صبحانه سبب کنترل استرس می‌شود.

در ساعات مطالعه از خوردن ماست ترش و دوغ ترش که موجب خواب آلودگی است، بپرهیزید.

مصرف میوه ها و سبزیجات تازه را فراموش نکنید.


 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: توصیه دانش آموزان امتحانات غذا و دارو مصرف بی رویه


( ۱ )

نظر شما :