ضرورت افزایش مشارکت بخش خصوصی در فرهنگسازی محصولات سلامتمحور

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراکمدیر (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی اراک اظهار داشت: ارتقای سلامت عمومی بدون مشارکت بخش خصوصی در فرآیند فرهنگسازی و اطلاعرسانی درباره محصولات سلامتمحور ممکن نیست. باید از ظرفیتهای مشترک برای ترویج الگوی مصرف صحیح بهره گرفت.
وی با تأکید بر ضرورت توسعه تولید داخلی افزود: برای رسیدن به خودکفایی در تولید مواد اولیه غذایی، ابتدا باید نیازسنجی دقیقی صورت گیرد. سپس، در صورت وجود توجیه اقتصادی، زیرساختهای لازم فراهم شده و برنامهریزیهای لازم اجرا شود.
او تصریح کرد: در این مسیر حمایت از طرحهای نوآورانه و دانشبنیان میتواند زمینهساز جذب سرمایهگذاری داخلی و خارجی باشد.
کلبعلی همچنین خواستار تسریع در رسیدگی به شکایات مردمی شد و افزود: ایجاد بخش مجزا در سامانه ۱۹۰ ویژه شکایات حوزه غذا و بهداشت، با تأمین نیرو و امکانات لازم، میتواند باعث افزایش دقت و سرعت در پاسخگویی شود.
وی بر لزوم تقویت نظارت بر ایمنی مواد غذایی از مزرعه تا سفره تأکید کرد و گفت: حضور ناظران متخصص در مزارع و فرآیندهای تولید میتواند نقش مهمی در تضمین کیفیت و ایمنی داشته باشد.
او با اشاره به اهمیت تولید داخلی مواد اولیه محصولات بهداشتی و آرایشی گفت: دولت باید مسیرهای سرمایهگذاری را هموار کند و از فناوریهای نوین و تولید باکیفیت حمایت کند تا بازار از هجوم محصولات قاچاق بینیاز شود.
وی همچنین بر کاهش بروکراسی واردات اقلام غذایی و بهداشتی تأکید کرد و گفت: استقرار آزمایشگاههای تخصصی در مبادی ورودی و تدوین ضوابط منطبق با استانداردهای بینالمللی میتواند روند واردات را تسهیل کند.
مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی اراک در پایان گفت: ایجاد بازار مصرف داخلی برای محصولات سلامتمحور از طریق محدودسازی واردات مواد اولیه مشابه و تقویت زنجیره تولید، به جذب سرمایهگذاری و رشد صنعت کمک میکند.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
نظر شما :