ایمنی غذا، اولویت راهبردی نظام سلامت

۱۷ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۳:۲۶ کد : ۵۲۲۲۲ اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۱۸
۷ ژوئن (۱۷ خرداد) روز جهانی ایمنی غذا نام‌گذاری شده،
ایمنی غذا، اولویت راهبردی نظام سلامت

. سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون نفر در دنیا به دلیل مصرف غذاهای ناسالم به بیماری دچار می‌شوند و این آمار نشان می‌دهد که ایمنی غذا، موضوعی حیاتی برای سلامت عمومی است.

اگر به ایمنی غذا توجه کافی نشود، این موضوع به درمان و هزینه‌های سنگین درمانی منجر خواهد شد. در نتیجه، باید ایمنی غذا را به‌عنوان یک اقدام پیشگیرانه مهم تلقی کرد و تمام سازمان‌های مرتبط با سلامت، باید مراقبت از ایمنی غذا را در اولویت قرار دهند تا جامعه‌ای سالم و پویا داشته باشیم.

 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک 

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: روز جهانی ایمنی غذا غذا و دارو اراک همایش


نظر شما :