ایمنی غذا، اولویت راهبردی نظام سلامت

. سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون نفر در دنیا به دلیل مصرف غذاهای ناسالم به بیماری دچار میشوند و این آمار نشان میدهد که ایمنی غذا، موضوعی حیاتی برای سلامت عمومی است.
اگر به ایمنی غذا توجه کافی نشود، این موضوع به درمان و هزینههای سنگین درمانی منجر خواهد شد. در نتیجه، باید ایمنی غذا را بهعنوان یک اقدام پیشگیرانه مهم تلقی کرد و تمام سازمانهای مرتبط با سلامت، باید مراقبت از ایمنی غذا را در اولویت قرار دهند تا جامعهای سالم و پویا داشته باشیم.
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
نظر شما :