توسعه فرآورده‌های بومی سالم؛ گامی مؤثر برای سلامت مردم

۱۸ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۲:۲۳ کد : ۵۳۵۹۶ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک از اقدامات مؤثر در ارتقای کیفیت محصولات طبیعی و سنتی با هدف بهبود سلامت عمومی و افزایش اعتماد مصرف‌کنندگان در سراسر کشور خبر داد.
توسعه فرآورده‌های بومی سالم؛ گامی مؤثر برای سلامت مردم

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) ، دکتر علی علیمحمدی،تمرکز بر ظرفیت‌های بومی و حمایت از تولیدات محلی، از اولویت‌های این معاونت است که موجب ارتقای کیفیت فرآورده‌های گیاهی و سنتی در مناطق مختلف شده است.

 وی افزود: شناسایی واحدهای تولیدکننده عرقیات و داروهای گیاهی در روستاها، صدور مجوزهای بهداشتی و اجرای کنترل کیفیت مستمر، گام‌هایی اساسی برای اطمینان‌بخشی به مصرف‌کنندگان بوده است.

 دکتر علیمحمدی ادامه داد: آزمایشگاه‌های همکار نیز به‌صورت دوره‌ای نمونه‌برداری کرده و با همکاری نزدیک با تولیدکنندگان، فرآیندهای تولید را بهینه می‌کنند تا سلامت و ایمنی محصولات تضمین شود.

 وی همچنین با اشاره به برگزاری کارگاه‌های آموزشی گفت: این کارگاه‌ها موجب افزایش آگاهی تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان در زمینه رعایت استانداردهای بهداشتی و نگهداری صحیح محصولات شده است.

 به گفته وی، مشارکت مردمی از طریق سامانه‌های پیام‌رسان بومی نیز نقش مؤثری در افزایش نظارت همگانی بر بازار فرآورده‌های طبیعی داشته و امکان شناسایی سریع تخلفات را فراهم کرده است.

 وی در پایان تأکید کرد: از روستا تا شهر، ارتقای کیفی محصولات طبیعی، راهبردی مؤثر برای ارتقای سلامت عمومی و حمایت از تولید داخل است که با قدرت ادامه خواهد یافت.‏

به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: توسعه فرآورده بومی سالم سلامت مردم غذا و دارو


نظر شما :