تقویت خدمات آزمایشگاهی برای مواد غذایی زائران اربعین در مرزهای کشور
دکتر کلثوم خیراللهی گفت: بهمنظور حفظ سلامت زائران و تضمین کیفیت و ایمنی فرآوردههای خوراکی عرضهشده در موکبها، آزمایشگاههای کنترل غذا و داروی این معاونتها از روزهای منتهی به اربعین تا پایان بازگشت زائران، با تمام توان، آزمونهای مرتبط با نمونههای دریافتی در مرزهای چذابه، شلمچه، مهران و خسروی را در اسرع وقت انجام خواهند داد.
وی افزود: کارشناسان مجرب آزمایشگاهها در ایام یادشده بهصورت کشیک فعال، با انجام آزمونهای میکروبی و شیمیایی بر روی مواد غذایی، آب آشامیدنی، یخ و نوشیدنیها، فرآیند پایش کیفی اقلام مصرفی زائران را بهصورت شبانهروزی انجام میدهند.
دکتر خیراللهی با تأکید بر همکاری نزدیک با کارشناسان معاونتهای بهداشتی دانشگاهها در نمونهبرداری، اظهار کرد: این اقدامات با هدف پیشگیری از بروز بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی ناسالم و ارتقاء سلامت عمومی در بزرگترین تجمع مذهبی جهان اجرا میشود.
اقدامات یادشده بخشی از برنامههای سازمان غذا و دارو برای تأمین سلامت زائران اربعین است و هماهنگی لازم با دانشگاههای علوم پزشکی و مراکز مرزی بهصورت کامل انجام شده است.
به کانال غذا و دارو اراکمعاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :