سلامت مردم خط قرمز ماست؛ هشدار غذا و دارو درباره خطرات غذای ناسالم
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) دکتر عبدالعظیم بهفر گفت: غذا، اگرچه اصلیترین نیاز برای بقاست، اما در صورتی که فاقد ایمنی و کیفیت لازم باشد، میتواند منجر به بیماریهای جدی شود. سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به بیماریهایی مبتلا میشوند که منشأ آنها مصرف مواد غذایی آلوده یا نامطمئن است.
دکتر بهفر با اشاره به تهدیدات ناشی از باقیمانده سموم، آفتکشها و سایر ترکیبات مضر در مواد غذایی، خاطرنشان کرد: اگر ایمنی غذا را نادیده بگیریم، ناگزیر خواهیم بود هزینههای زیادی صرف درمان کنیم. در حالی که نظارت مؤثر بر زنجیره تأمین غذا میتواند از بروز بسیاری از این بیماریها پیشگیری کند.
وی با بیان اینکه ایمنی غذا یک اقدام پیشگیرانه و مؤثر در نظام سلامت است، گفت: نظارت دقیق بر کیفیت مواد غذایی، نقش مهمی در کاهش هزینههای درمانی و افزایش بهرهوری سلامت عمومی دارد.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو همچنین تأکید کرد: ایمنی مواد غذایی صرفاً یک وظیفه سازمانی نیست، بلکه مسئولیتی است که همه نهادهای دخیل در حوزه تولید، واردات، توزیع و عرضه غذا باید نسبت به آن پاسخگو باشند.
وی در پایان گفت: هدف نهایی ما داشتن جامعهای سالم و پویاست و این هدف بدون توجه جدی به کیفیت و ایمنی مواد غذایی محقق نخواهد شد.
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :