زائران اربعین، مراقب افت قند و گرمازدگی باشید

۲۵ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۱:۴۷ کد : ۵۳۷۶۳ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۱۵
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) | دکتر حامد جعفری، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک:
زائران اربعین، مراقب افت قند و گرمازدگی باشید

 تغذیه‌ سالم ضامن سلامت مسیر پیاده‌روی

 غذاهای نذری در مسیر می‌توانند در صورت عدم رعایت اصول بهداشتی برای برخی افراد به‌ویژه بیماران کلیوی، قلبی یا دیابتی خطرناک باشند؛ زائران باید از سلامت غذا و محل نگهداری آن مطمئن باشند تا دچار مسمومیت غذایی نشوند.

 زنان باردار و سالمندان از جمله گروه‌های آسیب‌پذیر هستند که باید مایعات را منظم مصرف کنند حتی اگر احساس تشنگی ندارند، چرا که بدن آن‌ها در درک کم‌آبی ضعیف‌تر عمل می‌کند.


به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: زائران اربعین مراقبت غذایی توصیه سالمندان غذا و دارو گرمازدگی


نظر شما :