توانمندی ایران در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی با کیفیت رقابتی

۲۶ مرداد ۱۴۰۴ | ۰۹:۱۱ کد : ۵۳۷۹۲ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۲
مدیر کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: ایران در سال‌های اخیر با ارتقای کیفیت و ایمنی تولیدات داخلی، به سطحی رسیده که می‌تواند با بسیاری از برندهای خارجی رقابت کند.
توانمندی ایران در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی با کیفیت رقابتی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک  دکتر محمود آل‌بویه افزود: بخش قابل توجهی از نیاز بازار امروز از طریق تولید داخل و محصولات تحت لیسانس برندهای معتبر جهانی تأمین می‌شود.

 وی یادآور شد: از سال ۱۳۹۷ و در پی اولویت‌بندی تخصیص ارز و حمایت از تولید داخل، واردات رسمی بخش زیادی از محصولات آرایشی و بهداشتی از سوی وزارت صمت ممنوع شده است. این تصمیم با هدف کاهش خروج ارز و تقویت تولیدکنندگان داخلی اتخاذ شد اما نبود برخی برندهای پرمصرف خارجی در بازار رسمی، زمینه قاچاق و ورود غیرمجاز این کالاها را فراهم کرده است.

مدیر کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی تصریح کرد: برخی برندهای ایرانی اکنون در حوزه کیفیت، ایمنی و اثربخشی به سطحی رسیده‌اند که توان رقابت با نمونه‌های خارجی را دارند. در صورت تأمین مواد اولیه مرغوب، کاهش هزینه ماشین‌آلات و رفع محدودیت‌های تبلیغاتی، می‌توان بسیاری از محصولات خارجی را با نمونه‌های داخلی جایگزین کرد.

 دکتر آل‌بویه همچنین به نقش تولید تحت لیسانس اشاره کرد و گفت : این روند توانسته بخشی از نیاز بازار را با محصولات ضابطه مند و با کیفیت تأمین کند.

به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: محصولات آرایشی بهداشتی ارتقای کیفیت تولیدات داخلی غذا و دارو


نظر شما :