افزایش مصرف کافئین در دانشآموزان و پیامدهای سلامت آن
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ،اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) | دکتر عبدالعظیم بهفر در گفتگو با ایفدانا بیان کرد: مطالعات علمی نشان میدهد مصرف بیش از حد کافئین باعث اختلال خواب، افزایش اضطراب و بیقراری، بالا رفتن فشار خون و ضربان قلب، کاهش جذب کلسیم و حتی ایجاد وابستگی میشود. این مسائل میتواند عملکرد تحصیلی دانشآموزان و سلامت عمومی آنها را تحت تأثیر قرار دهد.
او افزود: خانوادهها و مدارس باید نسبت به آگاهسازی دانشآموزان اقدام کنند و مصرف نوشیدنیهای پرکافئین را محدود کنند. تشویق به مصرف آب، شیر و دمنوشهای گیاهی، رعایت خواب کافی و فعالیت بدنی منظم از راهکارهای مؤثر برای کاهش اثرات منفی کافئین است.
دکتر بهفرهمچنین گفت: نظارت بر فروش نوشیدنیهای انرژیزا و نوشابههای پرکافئین در مدارس، ارائه آموزش تدریجی برای کاهش مصرف و همکاری نزدیک با وزارت آموزش و پرورش از برنامههای در حال اجرا است تا سلامت دانشآموزان حفظ شود و تمرکز آنها در مدرسه افزایش یابد.
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :