آزمایشگاه کنترل غذا و دارو؛ بازوی علمی حمایت از تولیدکنندگان و واردکنندگان
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) | آیدا غفاری با اشاره به رویکرد حمایتی این مجموعه از تولیدکنندگان و واردکنندگان افزود: آزمایشگاههای کنترل غذا و دارو از طریق برگزاری دورههای آموزشی ویژه مسئولان فنی واحدهای تولیدی و همچنین ارائه خدمات تخصصی کنترل کیفی، به شناسایی دقیق و علمی مشکلات کیفی محصولات کمک میکنند.
وی تصریح کرد: پس از شناسایی این مشکلات، فرآیند اصلاح و ارتقای کیفیت محصولات با همکاری سازمانها و نهادهای مرتبط دنبال میشود و آزمایشگاه در این میان نقش پشتیبان و تسهیلگر دارد تا مسیر بهبود کیفی با سرعت و دقت بیشتری طی شود.
او افزود آزمایشگاه کنترل غذا و دارو با هدف ارتقای سطح سلامت عمومی، ضمن تعامل مستمر با واحدهای صنعتی و وارداتی، تلاش میکند با نظارت دقیق و ارائه راهکارهای فنی، زمینه افزایش اعتماد عمومی به کیفیت محصولات را فراهم سازد.
وی تأکید کرد: تداوم همکاریها و بهرهگیری از ظرفیت علمی آزمایشگاهها، نهتنها موجب بهبود مستمر کیفیت تولیدات داخلی خواهد شد، بلکه نقش بسزایی در صیانت از سلامت جامعه ایفا میکند.
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :