در پیام رئیس سازمان غذا و دارو به مناسبت روز جهانی غذا تأکید شد: غذای سالم، جامعه سالم؛ نقش فناوری و آگاهی در آینده تغذیه کشور

۲۸ مهر ۱۴۰۴ | ۱۲:۰۸ کد : ۵۵۳۸۸ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۶۷
هم‌زمان با ۲۴ مهر، روز جهانی غذا، رئیس سازمان غذا و دارو با تبریک این روز به تمام فعالان حوزه غذا بر ارتقای ایمنی و سلامت غذایی کشور، استفاده از فناوری‌های نوین و داده‌محوری در پایش فرآورده‌ها و افزایش آگاهی عمومی تأکید کرد
در پیام رئیس سازمان غذا و دارو به مناسبت روز جهانی غذا تأکید شد:  غذای سالم، جامعه سالم؛ نقش فناوری و آگاهی در آینده تغذیه کشور

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) |  رئیس سازمان غذا و دارو در این پیام با اشاره به اهمیت روز جهانی غذا گفت: ایمنی و سلامت غذایی از ارکان توسعه پایدار است و ارتقای کیفیت فرآورده‌های غذایی، نیازمند همکاری تمامی بخش‌های دولتی و خصوصی است.

 وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو متولی اصلی در نظارت بر سلامت مواد غذایی محسوب می‌شود، افزود: این سازمان با اجرای طرح‌های پایش و کنترل کیفی، تلاش دارد زنجیره تأمین غذا  در همه مراحل تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های غذایی را ایمن‌تر کند.

 رئیس سازمان غذا و دارو همچنین به نقش فناوری‌های نوین در ارتقای نظام نظارت اشاره کرد و گفت: توسعه سامانه‌های هوشمند، شفافیت و سرعت تصمیم‌گیری در حوزه غذا را افزایش داده است.

 در پایان این پیام، رئیس سازمان غذا و دارو با تبریک روز جهانی غذا به تمامی تولیدکنندگان، کارشناسان، پژوهشگران و ناظران حوزه غذا، از تلاش‌های آنان در جهت تأمین ایمنی غذایی کشور قدردانی کرد.


به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: پیام رئیس سازمان غذا و دارو روز جهانی غذا تأمین ایمنی


نظر شما :