در پیام رئیس سازمان غذا و دارو به مناسبت روز جهانی غذا تأکید شد: غذای سالم، جامعه سالم؛ نقش فناوری و آگاهی در آینده تغذیه کشور
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) | رئیس سازمان غذا و دارو در این پیام با اشاره به اهمیت روز جهانی غذا گفت: ایمنی و سلامت غذایی از ارکان توسعه پایدار است و ارتقای کیفیت فرآوردههای غذایی، نیازمند همکاری تمامی بخشهای دولتی و خصوصی است.
وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو متولی اصلی در نظارت بر سلامت مواد غذایی محسوب میشود، افزود: این سازمان با اجرای طرحهای پایش و کنترل کیفی، تلاش دارد زنجیره تأمین غذا در همه مراحل تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای غذایی را ایمنتر کند.
رئیس سازمان غذا و دارو همچنین به نقش فناوریهای نوین در ارتقای نظام نظارت اشاره کرد و گفت: توسعه سامانههای هوشمند، شفافیت و سرعت تصمیمگیری در حوزه غذا را افزایش داده است.
در پایان این پیام، رئیس سازمان غذا و دارو با تبریک روز جهانی غذا به تمامی تولیدکنندگان، کارشناسان، پژوهشگران و ناظران حوزه غذا، از تلاشهای آنان در جهت تأمین ایمنی غذایی کشور قدردانی کرد.
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :