کار در حوزه ی غذا ، هم متفاوت و هم مهم و ارزشمند است

۰۳ آبان ۱۴۰۴ | ۱۴:۴۹ کد : ۵۵۶۴۶ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۸۴
به مناسبت روز جهانی غذا از کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی،خوراکی،آشامیدنی و آرایشی - بهداشتی معاونت غذا و دارو تقدیر شد
کار در حوزه ی غذا ، هم متفاوت و هم مهم و ارزشمند است

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) | دکتر علیمحمدی،معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک در این جلسه ضمن تشکر از اقدامات و عملکرد واحد غذا،گفت : فعالیت در این حوزه علی رغم حساسیت و مهم بدون به دلیل اهمیت ماهیت غذا در زندگی و جامعه،با فعالیت در سایر ادارات و حتی معاونت های دانشگاه متفاوت است .
 او افزود : به دلیل اسقرار واحدهای تولیدی مختلف و متعدد در استان و پتانسیل بالای استان مرکزی در زمینه ی صنعت و همچنین وجود واحدهای تولیدی و فرآوری در این زمینه،کار را برای کارشناسان  مربوطه سخت و چالش برانگیز کرده اما مطمئنا همکاران اداره ی مواد غذایی،خوراکی و آشامیدنی و آرایشی - بهداشتی به بهترین نحو وظایف خود را همچو گذشته انجام می دهند.
 وی یادآور شد ، به دلیل اهمیت جایگاه غذا و شفاف بودن این مسئله برای مسئولان،سعی می کنیم چالش ها و موانع این زمینه را نیز به کمترین حد ممکن برسانیم تا کارشناسان این حوزه با کمترین دغدغهمواجه باشند . 

به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: غذا وظایف چالش‌ خوراکی آشامیدنی آرایشی بهداشتی غذا و دارو


نظر شما :