توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد:

برگزاری کارگاه دو روزه آشنایی با اشکال دارویی و اصول صحیح نسخه نویسی ویژه ی دانشجویان پزشکی

۱۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۴ کد : ۵۶۲۳ اخبار اصلی
در این کارگاه اشکال دارویی ،اصول صحیح نسخه نویسی تداخلات دارویی ،داروهای شخصی و پایش درمان،خطاهای دارویی و معرفی کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو آموزش داده شد.
برگزاری کارگاه دو روزه  آشنایی با اشکال دارویی و اصول صحیح  نسخه نویسی ویژه ی دانشجویان پزشکی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک در گفتگو با خانم دکتر ناظری معاون اداره امور دارو معاونت غذا و دارو اراک بیان کرد :این کارگاه با حضور مدرسین دکتر علیمرادیان ،دکتر ناظری در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد .

دکتر ناظری افزود :در طی این کارگاه اشکال دارویی ،اصول صحیح نسخه نویسی تداخلات دارویی،داروهای شخصی و پایش درمان ،خطاهای دارویی و معرفی کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو آموزش داده شد.

ضمناً اشکال دارویی مختلف به طور عملی مشاهده و آموزش داده شد.

رسول غفاری

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی نسخه نویسی