جلوگیری از مسمومیت ناشی از آلودگی هوا

۰۹ آذر ۱۴۰۴ | ۱۱:۴۵ کد : ۵۶۵۹۷ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۷۵
پیــام معــاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در خصوص آلودگی هوا و مخاطرات آن
جلوگیری از مسمومیت ناشی از آلودگی هوا

 معاونــت غذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) |
 دکتر علی علیمحمدی گفت : هرچند اصطلاح مسمومیت برای آلودگی هوا به شکل مستقیم به‌کار نمی‌رود، اما ورود مداوم ذرات سمی به بدن می‌تواند موجب واکنش‌های التهابی شدید، آسیب به سیستم ایمنی و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن شود. برای جلوگیری از این آسیب‌ها، افراد باید مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها را افزایش دهند، از تهویه مطبوع با فیلتر استفاده کنند و در صورت داشتن بیماری مزمن، به‌طور منظم وضعیت سلامت خود را تحت نظر پزشک نگه دارند.
 او افزود : مصرف مواد غذایی غنی از آنتی‌اکسیدان مانند میوه‌های قرمز، مرکبات، سبزیجات برگ‌سبز، گوجه‌فرنگی، سیر و زنجبیل می‌تواند به خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد ناشی از آلودگی کمک کند. نوشیدن دمنوش‌هایی مانند دمنوش زنجبیل، گل گاوزبان، نعناع و چای سبز به دلیل خواص ضدالتهابی و آرام‌بخشی توصیه می‌شود.
 وی تاکید کرد :بحران آلودگی هوا،سلامت جسمی و روانی افراد را به خطر می‌اندازد و نیازمند مشارکت جدی برای کاهش منابع آلودگی، افزایش آگاهی عمومی و حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر است. تنها با رعایت اصول پیشگیری، مراقبت‌های پزشکی و اصلاح سبک زندگی می‌توان از شدت اثرات مخرب آلودگی هوا کاست.


به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: جلوگیری مسمومیت آلودگی هوا غذا و دارو سیستم ایمنی ابتلا خطر فیلتر


نظر شما :