دوره آموزشی جدا سازی اسید فولیک

۱۷ آذر ۱۴۰۴ | ۱۰:۲۸ کد : ۵۶۷۸۶ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲۵
به منظور آشنایی و ارتقاء سطح علمی کارشناسان ، دوره ی آموزشی جداسازی اسید فولیک در مواد غذایی برگزار شد .
دوره آموزشی جدا سازی اسید فولیک

 غذا و دارو (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) | فولیک اسـید ترکیبـی متعلـق بـه خـانواده ویتـامین هـای محلول در آب گروه ب است کـه در کبـد و کلیـه حیوانـات، قارچها و جلبکها و در گیاهـانی ماننـد غـلات و حبوبـات و گیاهان دارای برگ سبز مانند اسفناج و بامیه وجود داشـته و ماده مهمی برای حفظ فعالیـت و سـلامتی موجـودات زنـده رشد و تقسیم سلولهای بـدن اسـت
 

به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 
 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: اسید فولیک اندازه گیری آزمایشگاه مواد غذایی غذا و دارو


نظر شما :