عارف: قاچاق دارو از کشور یک مشکل جدی است

۲۲ آذر ۱۴۰۴ | ۱۴:۰۰ کد : ۵۶۹۵۸ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۴۸
ضرورت رعایت اصل محرمانگی پرونده بیمار
عارف: قاچاق دارو از کشور یک مشکل جدی است

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه قاچاق دارو یک آفت و مشکل جدی است،گفت: در کشورهای همسایه به وفور داروهای ایرانی به صورت قاچاق وجود دارد. دارو با ارز ترجیحی تهیه شده ولی به خارج از کشور قاچاق می‌شود.

مسئله سلامت الکترونیک بسیار مهم است ولی تاکنون در کشورمان مغفول واقع شده است. در این زمینه حتی از نرخ متوسط دنیا هم عقب هستیم. البته بخشی از این شرایط به دلیل کمبود امکانات و نداشتن دسترسی بسیاری از بخش‌های کشور به شبکه‌ها و سامانه‌های الکترونیکی مربوط است.
یکی دیگر از مشکلات در بخش سلامت، بی‌نظمی و بی‌حساب و کتاب بودن مصرف دارو در کشور است. سرانه مصرف دارو در کشور ما بیشتر از سایر کشورهاست. گاهی حتی بیمار به پزشک می‌گوید که چه دارویی تجویز کند. شاید سیستم سلامت الکترونیکی بتواند این مشکل را کاهش دهد.

به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 
 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: قاچاق دارو معاون اول رئیس جمهور غذا و دارو وزیر بهداشت سلامت


( ۱ )

نظر شما :