در آستانه روز جهانی غذا برگزار شد؛

اولین جلسه هماهنگی روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو اراک

۰۶ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۷ کد : ۵۹۱۲ اخبار اصلی
این جلسه در راستای برگزاری هرچه باشکوه تر سلسله برنامه هایی به مناسبت روزجهانی غذا با حضور معاون غذا و دارو تشکیل شد.
اولین جلسه هماهنگی روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو اراک

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا‌ و‌دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک، در راستای برگزاری هرچه باشکوه تر سلسله برنامه هایی به مناسبت روزجهانی غذا (16اکتبر)، اولین  نشست هم اندیشی و تشریح برنامه های هفته جهانی غذا با حضور دکتر علیمرادیان معاون و دکتر تاجیک مدیرو کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی  و آرایشی- بهداشتی معاونت غذا‌ و‌دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک و مهندس علیزاده مسئول تغذیه اداره آموزش و پرورش در دفتر معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در این جلسه برنامه های پیشنهادی از سوی اعضا بررسی و پس از تصویب؛ نحوه اجرا، زمان برگزاری و مسئول آن ها مشخص گردید.

گفتنی است ۲۴ مهر ماه روز جهانی غذا نامگذاری شده است و هر ساله به مناسبت این روز برنامه های متفاوتی از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار می‌شود.

رسول غفاری

کلید واژه ها: هفته جهانی غذا اولین جلسه معاونت غذا و دارو اراک