رئیس سازمان غذا و دارو: برای همه سناریوهای تأمین دارو و تجهیزات پزشکی برنامهریزی کردهایم
دکتر مهدی پیرصالحی گفت؛ با توجه به شرایط منطقه و محدودیتهای موجود در زنجیره تأمین، لازم است برای تمامی سناریوهای احتمالی برنامهریزی دقیق صورت گیرد تا در هر شرایطی امکان تأمین نیازهای سلامت مردم فراهم باشد.
وی افزود: از مجموعههای مرتبط خواسته شده است وضعیت تأمین دارو و تجهیزات پزشکی را در سناریوهای مختلف بررسی و ارزیابی کنند. شرایط فعلی مبنای سناریوی مطلوب در نظر گرفته شده و برای شرایط محدودتر نیز برنامهریزیهای لازم در حال انجام است.
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به تجارب جهانی در مدیریت بحرانها گفت: اجرای اولویتبندی تأمین دارو در شرایط بحرانی نیازمند آمادهسازی زیرساختهای تولید داخلی، ایجاد ذخایر استراتژیک و فرهنگسازی برای مصرف بهینه منابع است که سازمان غذا و دارو تمهیدات لازم را برای پیادهسازی این موارد اندیشیده است.
دکتر پیرصالحی تأکید کرد: هدف سازمان غذا و دارو حفظ پایداری زنجیره تأمین، مدیریت کمبودها و تداوم دسترسی مردم به فراورده های سلامت در این شرایط است.
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️

نظر شما :