توسط معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد؛

تجلیل ازفعالان صنعت غذایی استان مرکزی به مناسبت روز جهانی غذا

همزمان با گرامیداشت روز جهانی غذا تحت عنوان شعار امسال "رفتارما آینده ما را می سازد،رژیم غذایی سالم برای دنیای بدون گرسنگی "شعار ملی هفته جهانی غذا تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت با حضور رئیس دانشگاه و معاون غذا و دارو برگزار شد.
۲۳ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۷ کد : ۶۱۸۵ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۸۶۸
همزمان با گرامیداشت روز جهانی غذا تحت عنوان شعار امسال "رفتارما آینده ما را می سازد،رژیم غذایی سالم برای دنیای بدون گرسنگی "شعار ملی هفته جهانی غذا تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت با حضور رئیس دانشگاه و معاون غذا و دارو برگزار شد.
تجلیل ازفعالان صنعت غذایی  استان مرکزی به مناسبت روز جهانی غذا

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، مراسمی با حضور دکتر جمالیان ریاست دانشگاه،معاون غذا و دارو دکتر عباس علیمرادیان، دکتر سلمان زاده مدیر اداره دارو ، دکتر تاجیک مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی ،خاانم مهندس جعفریان رئیس اداره استاندارد استان،جمعی از مدیران استانی ،کارشناسان  نظارت بر مواد غذایی  و جمعی از فعالان مدیر عاملین و مسئولین فنی صنعت غذا در سالن پذیرایی کاج استان مرکزی برگزار گردید.

در آغاز مراسم دکترجمالیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی  ضمن خیر مقدم به مهمانان ، جزئیاتی درخصوص روند برنامه را به سمع حضار رساندند. در ادامه دکتر علیمرادیان مطالبی از برنامه های نظام سلامت در عرصه غذا و سلامت در روند تولیدات  محصولات غذایی بیان فرمودند ، بعد از آن  مطالب مختصری در مورد عملکرد معاونت غذا و دارو در سال 97و شش ماه نخست 98 و انتظارات  این معاونت از واحدهای تولیدی ایراد نمودند.
سپس دکتر تاجیک مطالبی در خصوص حوزه غذا و تقدیر از واحد های برتر بیان نمودند.
در ادامه مهندس جعفریان رئیس اداره استاندارد استان عرایضی و رهنمود های در مورد واحد های تولیدی مواد غذایی در استان مرکزی بیان کردند.
در ادامه مراسم نماهنگ زنده توسط خواننده گرامی آقای عبدلی به مناسبت ایام اربعین حسینی ،میهن اسلامی و روز جهانی غذا اجرا گردید.
سپس مهندس فراهانی رئیس انجمن صنایع غذایی استان به نمایندگی از  واحدهای تولیدی در جوی صمیمانه مشکلات ،انتقادات و انتظارات خود را در حضور مسولین مطرح نمودند.
جلسه با تقدیر از واحدهای برتر(درج نشانگر رنگی و تغذیه ای بر روی لیبل محصولات تولیدی ، کیفیت و ارتقا محصولات تولیدی در 98،کاهش قند و نمک در فرآورده های تولیدی ،امتیاز بالای PRPS و ارتقاِءGMP کارخانجات ) به پایان رسید.
انتهای پیام/

رسول غفاری

کلید واژه ها: هفته جهانی غذا تجلیل از فعالان صعت غذایی معاونت غذا و دارو دکتر جمالیان


نظر شما :