در پیامی صورت گرفت؛

جوابیه معاونت غذا و دارو در خصوص انتشار خبر در کمبود انسولین

۱۴ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۰ کد : ۶۴۰۷ اخبار اصلی
جوابیه معاونت غذا و دارو در خصوص انتشار خبر در کمبود انسولین

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر آزاده ناظری رئیس اداره دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو بیان کرد: با عنایت به اینکه نوع انسولین مورد نیاز در این پیام قید نشده است به استحضار همشهریان میرساند ویال های انسولین در کلیه داروخانه های خصوصی و دولتی موجود بوده و بدون هیچ مشکلی توسط بیماران قابل تهیه است در مورد انسولین های قلمی با توجه به عدم پوشش بیمه ای این اقلام و مشکلات مربوط به باز پرداخت مطالبات داروخانه ها از سوی سازمان های بیمه گرچند داروخانه بعنوان محل توزیع این داروها در نظر گرفته شده اند.

دکتر ناظری افزود:حدود یک سوم  از داروخانه های اراک به عنوان محل توزیع این داروها و سایر داروهای سهمیه ای در نظر گرفته شده  که سهمیه به آنها تعلق میگیرد.

رئیس اداره دارو و مواد تحت کنترل ادامه داد:همچنین به اطلاع  میرساند سامانه 190 در ساعات اداری پاسخگو  وراهنمای بیماران گرامی در زمینه داروهای خود میباشند.

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، دکتر آزاده ناظری رئیس اداره دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو بیان کرد: با عنایت به اینکه نوع انسولین مورد نیاز در این پیام قید نشده است به استحضار همشهریان محترم میرساند ویال های انسولین در کلیه داروخانه های خصوصی و دولتی موجود بوده و بدون هیچ مشکلی توسط بیماران قابل تهیه است در مورد انسولین های قلمی با توجه به عدم پوشش بیمه ای این اقلام و مشکلات مربوط به باز پرداخت مطالبات داروخانه ها از سوی سازمان های بیمه گرچند داروخانه بعنوان محل توزیع این داروها در نظر گرفته شده اند.

کلید واژه ها: جوابیه در خصوص کمبود انسولین دکتر ناظری