در معاونت غذا و دارو اراک برگزار شد:

مراسم تودیع و معارفه مسئول حراست مجتمع الغدیر دانشگاه علوم پزشکی

۲۶ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۴ کد : ۶۵۳۶ اخبار اصلی
مراسم تودیع و معارفه مسئول حراست مجتمع الغدیر دانشگاه علوم پزشکی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،مراسم تودیع و معارفه مسئول حراست مجتمع الغدیر دانشگاه علوم پزشکی با حضور معاون غذا و دارو ،مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی، معاون اجرایی معاونت بهداشتی و جمعی از مدیران حراست،معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

د.ر این مراسم از زحمات چندین ساله آقای مسعود مظلومی در این پست تقدیر و تشکر به عمل آمد و آقای مصطفی متوسلی به عنوان مسئول جدید حراست مرکز معرفی گردید.

شایان ذکر است آقای مصطفی متوسلی کارشناس حراست مجتمع پیامبر اعظم (ص) بوده اند و آقای مسعود مظلومی در حال حاضر مسئول مرکز بهداشت شهرستان اراک و مرکز فوریت های پزشکی میباشد.

رسول غفاری

کلید واژه ها: مراسم تودیع و معارفه مسئول حراست مجتمع الغدیر