توسط اداره تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو اراک صورت گرفت،

دوره آموزشی یک روزه آشنایی با کاربری، نگهداری و استریل سیستم های جراحی کم تهاجمی

۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۶ کد : ۶۶۷۱ اخبار اصلی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، مهندس مجید عباسی کارشناس اداره تجهیزات پزشکی بیان کرد: این دوره به منظور به روز رسانی دانش کارشناسان تجهیزات پزشکی شاغل در مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار گردید.

مهندس عباس افزود: که در این دوره دستگاه ، ابزارها و کالاهای مصرفی جراحی لاپاراسکوپی معرفی گردید. همچنین نحوی نگهداشت دستگاه، نحوی آماده سازی، شستشو، نگهداری و راهکارهای افزایش طول عمر و کارایی ابزار ها لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و سیتوسکوپ آموزش داده شد.

رسول غفاری

کلید واژه ها: کارگاه آموزشی اداره تجهیزات پزشکی اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک