در پیامی صورت گرفت؛

قدردانی معاون غذا و دارو از رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۲۳:۰۱ کد : ۹۳۹۴ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو استان مرکزی در پیامی به دکتر جمالیان رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از تلاش های این دانشگاه در خصوص تلاش های شبانه روزی و بی شائبه در خصوص بحران بیماری کرونا ویروس و نزدیک شدن به مرحله وضعیت سفید در استان قدردانی نمود.
قدردانی معاون غذا و دارو از رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، دکتر عباس علیمرادیان معاون غذا و دارو در این پیام به دکتر سید محمد جمالیان، رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی آورده است:

<< امام خامنه ای >>
کاش کسانی بتوانند مثل شهید آوینی این جهاد عظیم و عمومی را روایت کنند

تلاش خستگی ناپذیر حضرتعالی، مسئولان دانشگاه  و دیگر پرسنل دانشگاه که زنجیره بار در این سنگر از هیچ تلاشی دریغ نمودند قابل تقدیر است.

وی همچنین گفت: تلاش کم نظیر پزشکان، پرستاران، داروسازان و کارکنان کادر درمان، بهداشت و غذا و دارو در ارائه خدمات به بیماران ویروس کرونا، بر هیچ فردی پوشیده نیست.

امید است با عنایت به خداوند منان و در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) موفق و موید باشید.

کلید واژه ها: قدردانی معاون غذا و دارو دکتر جمالیان