شرح وظایف پرسنل آزمایشگاه کنترل مواد غذایی
1) کنترل کیفیت تولیدات و محصولاتی که در فروشگاههای سطح شهر و شهرستانها ، توسط مراکز بهداشتی سطح استانی نمونهبرداری و به آزمایشگاه ارسال می شود.
2) کنترل کیفیت آزمایشگاههای کارخانجات صنایع غذایی، بهداشتی و ٱرایشی و بستهبندی
3) آموزش علمی و عملی مسئولین فنی کارخانجات قبل از شروع کار و اخذ پروانه که برحسب نیاز در بخشهای مختلف آزمایشگاه صورت میپذیرد.
4) بازآموزی کارشناسان آزمایشگاه و مسئولین فنی صنایع غذایی، بهداشتی و آرایشی در حین کار یا موقعی که به مشکلات بر میخورند.
5) آموزش کارشناسان بهداشت محیط مراکز بهداشتی سطح استان در سطوح مختلف مخصوصاً در نحوه نمونهبرداری و تهیه دستورالعملهای لازم و ابلاغ به مراکز بهداشتی استان
6) فعالیتهای آموزشی در زمینه برگزاری کارگاههای آموزشی برای کارشناسان آزمایشگاه و اداره نظارت
7) انجام و همکاری در طرحهای تحقیقاتی غذایی ، آرایشی و بهداشتی
8) بررسی و اظهار نظر درمورد نمونه هایی که شاکیان خصوصی یا متقاضیان شخصی به آزمایشگاه ارسال می نمایند.
9) تدوینSOPها یا دستورالعمل های کاری آزمایشگاه .