غذایی و آشامیدنی
واحد صدور پروانه های غذایی و آشامیدنی
مجوزهای بهداشتی شامل پروانه های بهره برداری، مسئول فنی، ساخت ، تمدید یا اصلاح پروانه ساخت، مجوز مندرجات برچسب ومجوزهای موردی شامل تغییر وزن و نوع بسته بندی، تغییر نام محصول یا موسسه، استفادهاز ظرفیت های خالی کارخانجات، هم چنین صدور مجوز واردات و گواهی بهداشت برایصادرات محصولات غذایی و اشامیدنی می باشد که با توجه به ضوابط، مقررات و دستورالعمهای صادره جهت تولید، نگهداری، توزیع و فروش این محصولات صادر میشود.
- پروانه بهره برداری:
پس از احراز شرایط فنی و بهداشتی و کنترل کیفی و آمادگی واحد برای تولید محصولاتدر زمینه تائید شدهپروانه بهره برداری بهداشتیصادر می گردد.
گردش کار صدور پروانه بهره برداری بهداشتی
1-ارائه درخواست ازطرف واحد تولیدی به اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علومپزشکی
2- تحویل و بررسی مدارک توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی
3- بررسی انطباق محل با ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات و نقشه تائید شده و حداقل ضوابط فنی وبهداشتی توسط اداره نظارت
4- طرح و بررسی مدارک در کمیته فنی پروانه بهره برداری بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه جهت صدور رای
5- استعلام اختصاص شماره پروانه بهره برداری از اداره کل نظارت بر موادغذایی و آشامیدنی در صورت تایید کمیته فنی
6- صدور پروانه بهرهبرداری توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی
7- ارسال رونوشت پروانه صادره و کلیه مدارک به اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی وبهداشتی
8- بررسی پروانه صادره توسط اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
9- در صورت اعلام نواقص از طرف اداره کل نظارت، پیگیری مراتب توسط اداره نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی دانشگاه تا رفع نواقص
پروانه مسئول فنی:
پروانه مسئول فنی گواهینامه صلاحیت علمی و فنی مسئول کنترل کیفی مستقر در واحد تولیدی می باشد.
پروانه مسئول فنی پس از صدور پروانه بهره برداری صادر میگردد.
3- پروانه ساخت:
به مدرکی اطلاق میشود که برای هر محصول با ترکیب،میزان مواد اولیه و ویژگیهای معین فرمول ساخت تایید شده توسط در آن درج شده باشد.
این مدرک مجوزنهایی وزارت بهداشت برای تولید فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی بوده و هرکالای دارای پروانه مذکور مجاز به عرضه و مصرف می باشد
گردش کار صدور پروانه ساخت
1- ارائه درخواست به انضمام مدارک لازم توسط واحد تولیدی به اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
2- بررسی مدارک ارائه شده توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
3- طرح و بررسی فرم ساخت درکمیته فنی پروانه ساخت اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی جهت صدور رای
4- صدور پروانه ساخت توسط معاونت غذا و دارو در صورت تایید کمیته فنی
5- ارسال رونوشت پروانه صادره و کلیه مدارک لازم به اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
6- بررسی پروانه صادره توسط اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
7- درصورت اعلام نواقص از طرف اداره کل نظارت، پیگیری مراتب توسط اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه تا رفع نواقص.
کارشناسان واحد صدور پروانه های بهداشتی فراورده های غذایی و آشامیدنی:
1- خانم مهندس آیدا غفاری
2- خانم مهندس آذر مختاری
3- خانم مهندس مریم کلبعلی
4-خانم مهندس مریم رئوفی
5- خانم مهندس فائزه شریف نژاد
گردش کار صدور پروانه مسئول فنی
1-معرفی مسئول فنی واجد شرایط به اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی
2- تحویل و بررسی مدارک ارائه شده و انطباق باچارت مسئولین فنی توسط ادارهنظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
3- طرح و بررسی مدارک در کمیته فنی پروانه مسئول فنی معاونت غذا و دارو دانشگاه جهت صدوررای
4- صدور پروانه مسئول فنی توسط اداره نظارت بر مواد غذایی در صورت تایید کمیته فنی
5- ارسال رونوشت پروانه صادره و کلیه مدارک لازم به اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
6- بررسی پروانه صادره توسط اداره کل نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
7- در صورت اعلام نواقص از طرف اداره کل نظارت، پیگیری مراتب توسط اداره کل نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی دانشگاه تا رفع نواقص