راهکارهای بالا بردن مقاومت بدن در برابر آلودگی هوا
دکتر آیدا غفاری کارشناس مسئول اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک در گفت وگویی بر مصرف مواد غذایی برای خنثی کردن سموم و افزایش سیستم ایمنی بدن تاکید و خاطرنشان کرد: مصرف منابع پروتئینی با کیفیت بالا مثل تخم مرغ، ماهی های چرب خصوصا ماهی سالمون و حبوبات
مصرف لبنیات علی الخصوص لبنیات کم چرب و پروبیوتیک باعث تقویت باکتریهای مفید بدن و تقویت سیستم ایمنی میشود.
مصرف زیاد مایعات در طول روز.
مصرف منابع آنتی اکسیدانی شامل: منابع حاوی ویتامین c (مرکبات/ فلفل دلمه ای)
منابع ویتامین E(انواع جوانه ها، بادام، اسفناج، کیوی)
منابع پیش ساز ویتامین A (خرمالو، کدو حلوایی، هویج)
مصرف مایعات حاوی منابع آنتی اکسیدان مانند آب چغندر(لبو)، آب هویج، آب انواع میوه های تازه، انواع دمنوش ها، آب لیمو یا نارنج تازه
مصرف انواع کلم مثل کلم بروکلی آلاینده های بنزن را از بین میبرد و با التهاب مقابله میکند.
زردچوبه و زنجبیل نیز به خاطر خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابیشان کمک کننده هستند.
غذاهای دیر هضم و سنگین مانند انواع فست فود ها و غذاهای سرخ شده در روغن زیاد محدود شود.
افراد مبتلا به چاقی و اضافه وزن دچار التهاب و ضعف سیستم ایمنی میباشند. پس کاهش وزن اصولی و تدریجی توصیه میشود.
نظر شما :