اهمیت نکات غذایی مناسب همزمان با ماه مبارک رمضان و کرونا

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۷ کد : ۱۶۸۴۱ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۰۰
کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک گفت: در صورت پیروی از برنامه غذایی مناسب در ماه مبارک رمضان ، مشکلی برای سیستم ایمنی و دستگاه گوارش بدن به وجود نخواهد آمد.
اهمیت نکات غذایی مناسب همزمان با ماه مبارک رمضان و کرونا

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،خانم مهندس آذر مختاری جانشین اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو گفت: اگر به نکات توصیه شده در ماه مبارک رمضان توجه کنیم، می‌توانیم هم از فیض معنوی این ماه بهره‌ مند شویم و هم تا پایان ماه مبارک، شادابی و سلامت تغذیه و گوارشی بدن را حفظ کرده باشیم؛ بنابراین باید برنامه غذایی مناسب را در نظر بگیریم. توصیه می‌کنیم برای وعده های غذایی حتما از مواد پروتئین دار مانند گوشت، مرغ، ماهی و تخم مرغ استفاده کنید. همچنین حتما قسمتی از بشقاب غذایی خود را به غلات مانند برنج و نان سبوس دار اختصاص دهید.

او در ادامه افزود: از مصرف سبزیجات و سالاد در وعده سحر غافل نشوید؛ زیرا باعث می‌شود در طول روز احساس تشنگی کمتری داشته باشید و حتی به سلامت دستگاه و لوله‌های گوارشی بدن کمک خواهد کرد. در خصوص افطار توصیه می‌ شود میزان حجم این وعده کم و مفید باشد و از گروه سرخ کردنی‌ها نباشد. برای افطار در ابتدا می‌توانید از شیر و خرما استفاده کنید. در بازه زمانی بین افطار تا خواب، حتما سه الی ۴ وعده مصرف میوه را در نظر بگیرید و مایعات مناسب استفاده کنید.

مهندس مختاری بیان کرد: سوال‌های فراوانی مبنی بر روزه گرفتن یا نگرفتن با توجه به شیو ع ویروس کرونا مطرح است؛ در واقع فرد سالمی که هیچ منعی برای روزه داری ندارد، می‌تواند روزه داری را انجام دهد و برای سلامتی سیستم ایمنی بدن باید از تمام گروه‌های غذایی توصیه شده سالم و مفید، استفاده کند.

کارشناس غذایی معاونت غذا و دارو گفت: توصیه می‌شود افرادی که در حالت شدید به بیماری کرونا مبتلا شده بودند، تا ۴ هفته بعد از بهبودی کامل اقدام به روزه داری نکنند و برای تقویت سیستم ایمنی؛ غذای مناسب و کافی استفاده کنند. همچنین افرادی که بیماری‌ها خاص مانند دیابت، قلبی و کلیوی دارند حتما با پزشک معالج خود مشورت کنند تا بتوانند اقدام به روزه داری کنند و از قطع و کم کردن دارو‌های مصرفی بدون نظر پزشک به طور جدی پرهیز کنید.

کلید واژه ها: توصیه تغذیه ای ماه رمضان مهندس آذر مختاری


نظر شما :