تغذیه سالم، یکی از ارکان اصلی پیشگیری از بیماری ها
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک،دکتر آیدا غفاری ضمن تبریک "روز جهانی غذا" بیان کرد: هر ساله در تاریخ ۱۶ اکتبر مصادف با ۲۴ مهرماه به مناسبت "روز جهانی غذا" و با هدف افزایش آگاهی عمومی در خصوص گرسنگی و عادات غذایی سالم در کشورهای مختلف مراسمی برگزار می شود که این روز بهانه ای برای پر رنگ تر کردن اهمیت مصرف غذای کافی، سالم و با کیفیت برای بشریت می باشد.
وی ادامه داد: مصرف غذای سالم از همان دوران خردسالی پراهمیت و باعث تامین آینده سالم و کم خطر برای هر فرد می باشد، لذا بیایید با مصرف غذای سالم خطر بیماری های غیر واگیردار مانند دیابت، فشار خون، چربی خون و ریسک بیماری های قلبی و عروقی را کاهش دهیم.
وی خاطرنشان کرد: تغذیه سالم باعث سلامت جسم و روح شده و هر چه بدن سالم تر باشد نیاز به دارو کمتر و زندگی با کیفیت تر خواهد شد.
وی تاکید کرد: الگوی غذایی و نحوه مصرف آن بر سلامت آینده افراد و سیاره و حتی بر نحوه عملکرد سیستم های کشاورزی و غذایی تأثیر گذار است.
وی در پایان توصیه کرد: پیروی از یک الگوی غذایی صحیح در طول زندگی از کودکی تا بزرگسالی راه کاری ساده و ارزان در حفظ سلامت و پیشگیری از بروز بیماری ها است که با آموزش و فرهنگسازی صحیح می توان به آن دست یافت که در این راستا هرم غذایی و رهنمودهای غذایی ایران بعنوان یک ابزار ساده برای آموزش و فرهنگ سازی تغذیه سالم تهیه شده و در واحدی های بهداشتی درمانی استفاده می شود.
نظر شما :