آزمایش مستمر و روزانه آرد و نان های استان مرکزی
دکتر صادق؛ مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک گفت: آردی که برای استفاده نانوایان و پخت نان در سطح استان توزیع می شود تحت کنترل مستمر معاونت غذا و دارو می باشد.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، دکتر مهدی صادق مدیر آزمایشگاه کنترل موادغذایی معاونت غذا و دارو با بیان این مطلب گفت : کیفیت آرد نانوایی های استان به صورت روزانه در آزمایشگاه معاونت غذا و دارو مورد ارزیابی قرار می گیرد.
دکتر « صادق » تصریح کرد : نمونه های نان و آرد نانوایی های استان از نظر میزان غنی سازی با آهن، میزان نمک و جوش شیرین در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی مورد پایش قرار می گیرد.
وی تاکید کرد : نانی که در دسترس شهروندان قرار می گیرد از نظر شاخص های مورد ارزیابی (میزان آهن، نمک و جوش شیرین) در حد مطلوبی است.
نظر شما :