پایش مواد و فراوردههای غذایی و آشامیدنی در ایام نوروز توسط آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو/ گزارش تصویری
مواد و فرآوردههای غذایی و آشامیدنی در ایام نوروز توسط آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو پایش میشوند.
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ دکتر آیدا غفاری- مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو از پایش مواد و فراورده های غذایی و آشامیدنی در ایام نوروز توسط آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو خبر داد.
غفاری -در این خصوص اظهار داشت: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت نوروزی، کارشناسان آزمایشگاه ضمن حضور در ایام تعطیلات نوروز و دریافت نمونه از سطح استان، در حال انجام آزمونهای کنترل کیفیت هستند.
انتهای پیام/
نظر شما :