خوردن خاکشیر در ماه رمضان فراموش نشود
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، با بیان اینکه بعد از چند بار مصرف خاکشیر، دفع ادرار زیاد شده و سموم کبد از بدن دفع میشود، اظهار کرد: نوشیدن خاکشیر با آب گرم برای بهبود یبوست و نوشیدن آن با آب سرد برای بهبود اسهال مناسب است.
وی با اشاره به تاثیر این گیاه دارویی بر رفع جوش، آکنه و رفع التهابات پوستی، افزود: این گیاه در دفع چربی موثر است؛ لذا تاثیر بسزایی در لاغری افراد دارد.
گلناری با اشاره به اینکه وجود ویتامین C و ترکیبات آنتیاکسیدان باعث شده خاکشیر جلوی اکسیداتیو شدن پوست را بگیرد و برای کاهش قند خون نیز موثر است، توصیه کرد: این دانه گیاهی را بعد از وعدههای غذایی مصرف کنید؛ در صورتی که خواهان لاغری هستید این گیاه را با گلاب ناشتا و اگر خواهان تقویت وضعیت جسمانی و پوست خود هستید خاکشیر را با عسل و ترنجبین بنوشید.
وی با بیان اینکه هر روز خوردن خاکشیر برای افراد سالم ضرری ندارد اما خانمهای باردار و افراد دارای بیماریهای گوارشی و بیماریهای خاص بهتر است برای مصرف خاکشیر با پزشک خود مشورت کنند، ادامه داد: افراد مبتلا به زخم معده و ورم معده نباید به طور مداوم از این گیاه مصرف کنند.
گلناری تاکید کرد: این گیاه طبع سردی دارد و به لحاظ طبشناسی نیز به افرادی که روماتیسم و آرتروز دارند توصیه نمیشود ولی همین طبع سرد در کاهش تب در هنگام سرماخوردگی مفید است.
این کارشناس گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: برای درمان التهابات، بهبود کبد چرب، تقویت و پاکسازی معده، دفع سنگ کلیه، احساس تشنگی کمتر بهخصوص در روزهای گرم سال و ... خاکشیر را مصرف کنید.
انتهای پیام
نظر شما :