در اراک انجام شد،

۱۶ پرونده در دومین کمیسیون صدور پروانه های بهداشتی بررسی شد

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۹ کد : ۴۳۱۶۰ اخبار اصلی
در دومین کمیسیون بررسی صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک؛ ۱۶ پرونده مورد بررسی قرار گرفت.
۱۶ پرونده در دومین کمیسیون صدور پروانه های بهداشتی بررسی شد

به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دومین کمیسیون بررسی صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال جاری؛ ۱۶ پرونده مورد بررسی قرار گرفت.

این جلسه باحضور دکتر" علی یادگاری" سرپرست معاونت غذا و دارو، مهندس گلستانی مدیر اداره نظارت، دکتر آیدا غفاری مدیر آزمایشگاه کنترل و دیگر اعضاء برگزار شد و در آن 16 پرونده مربوط به صدور و اصلاح پروانه های بهره برداری، ساخت و مسئولین فنی  وشناسه نظارت کارگاهی بررسی شد.

در پایان با صدور و اصلاح ۲ پروانه بهره برداری، صدور ۷ پروانه مسئول فنی و صدور و اصلاح ۶ پروانه ساخت، تولید قراردادی و تمدید پروانه ساخت، موافقت صورت گرفت. همچنین در خصوص پرونده ۱ کارخانه نیز تصمیمات لازم اتخاذ شد.

کلید واژه ها: کمیسیون بهداشتی غذایی صدور معاونت غذا و دارو اراک