وجود سبوس در آرد ارزش غذایی بسیار بالای دارد و برای سلامتی مفید است + فیلم
مدیر اداره نظارت بر فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در برنامه زنده رادیویی پاسخ؛ کارخانه های تولیدی آرد به صورت منظم،پایدار و سرزده ،به صورت تصادفی نمونه برداری و آزمون لازم صورت می گیرد .
فریده گلستانی ؛ کارخانه های تولید آرد برای تولید آرد سبوس دار ترغیب و در استان مرکزی این موضوع ،به یک باور تبدیل شده است.
استان مرکزی در طبخ و توزیع نان کامل یا سبوس دار،جزو استان های پیشرو در کشور است .
نظر شما :