دستگاه جی سی مس آزمایشگاه معاونت غذا و دارو به زودی وارد مدار خواهد شد .

۱۱ دی ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۳ کد : ۴۸۷۲۹ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۳۸
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک ؛ مواد غذائی و نوشیدنی ها به طور طبیعی دارای ترکیبات آروماتیک و معطر هستند و یا اینکه طی فرآیند تولید در آنها به وجود می آید و امکان اندازه گیری مقدار دقیق آنها با دستگاه جی سی – مس، GC-MS وجود دارد.
دستگاه جی سی مس آزمایشگاه معاونت غذا و دارو به زودی وارد مدار خواهد شد .

 دکتر یادگاری ؛ علاوه بر آن از دستگاه GC-Mass به طور گسترده ای برای آنالیز استر ها، اسید های چرب، الکل ها و آلدهید ها در موادغذائی استفاده می شود. 

 او افزود : همچنین از دستگاه جی سی مس برای تشخیص آلاینده های مواد غذایی، تشخیص تقلب در روغن هایی مانند روغن زیتون، روغن استوخودوس و تعیین مقدار اسانس های افزودنی، ترکیبات معطر، منتول، عصاره ها، کره تری گلیسیرید، باقیمانده سموم کشاورزی و اندازه گیری فنول ها در آب آشامیدنی استفاده می شود.

 از دستگاه جی سی – مس (GC-MS) در زمینه های  مختلفی مانند فیتوشیمی، پزشکی، داروسازی، تحقیقات زیست محیطی، آنالیز مواد غذائی، نوشیدنی و اسانس، بررسی موارد جنایی و پزشکی قانونی، آزمایش مواد بیولوژیکی بدن و آفت کش ها، آنالیز هیدروکربن ها، عوامل شیمیایی، تحقیقات ژئوشیمیایی و کاربرد های صنعتی استفاده می شود.

کلیدواژه‌ها: دستگاه جی سی مس مواد غذائی و نوشیدنی ها آزمایشگاه معاونت غذا و دارو آنالیز دکتر یادگاری


نظر شما :