راههای جلوگیری از هدر رفت نان:

۱۲ دی ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۶ کد : ۴۸۷۵۰ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۲۴
خرید نان متناسب با نیاز خانوار، عدم نگهداری نان در یخچال و دمای صفردرجه جهت پیشگیری از بیات شدن نان ها و نگهداری نان ها در دمای بالاتر از ۵۵ درجه سانتیگراد(کوتاه مدت) یا کمتر از ۱۰- درجه(مدت طولانی) است
راههای جلوگیری از هدر رفت نان:

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک،درصورتی که به هرعلتی مجبورید تعداد زیادی نان خریداری نمائید بهترین راهکار جلوگیری از بیاتی آنها  این است که بلافاصله آنها رو منجمد و نگهداری نمائید و موقع مصرف مجدداً حرارت دهید. با این اقدامات ما می توانیم ضایعات نان را که معمولاً همراه با کپک زدگی است کاهش دهید زیرا مصرف نان های کپک زده دارای سمی به نام آفلاتوکسین هستند که در اثر استفاده دام ها وارد بدن دام شده و گوشت و شیر دام به این سم آلوده می شود و از طریق استفاده انسان از شیر و گوشت دام ، این سم وارد بدن انسان می شود و این سموم تأثیرات منفی در سلامتی مصرف کنندگان ایجاد می کند.

 درحال حاضر توجه ویژه ای به ارتقاء کیفیت نان و تولید نان های سبوس دار و نان کامل از سوی مسئولین و بویژه وزارت بهداشت شده است 

 با تغییر سبک مصرف از نان های سفید به نان های سبوس دار(تیره) تقاضا برای تولید و مصرف این نوع نان ها افزایش پیدا کرده و با رعایت سبک زندگی و تغذیه سالم شاهد ارتقاء سلامتی هم وطنان خواهیم بود.
 

کلیدواژه‌ها: هدر رفت نان عدم نگهداری نان نگهداری نان ضایعات نان نان های سبوس دار ارتقاء کیفیت نان نان کامل آفلاتوکسین


نظر شما :