نظارت دقیق سازمان غذا و دارو بر تولید فراورده های گوشتی/ سلامت مصرف‌کنندگان در اولویت است

۲۳ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۶ کد : ۴۹۵۱۷ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۴۷
سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو از نظارت‌های سخت‌گیرانه بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس خبر داد و تأکید کرد که استفاده از مواد اولیه سالم و رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات تولید این محصولات است
نظارت دقیق سازمان غذا و دارو بر تولید فراورده های گوشتی/  سلامت مصرف‌کنندگان در اولویت است

دکتر حشمت‌الله رضوی موسوی، در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اشاره به اهمیت سلامت فرآورده‌های گوشتی، اظهار داشت:
«سازمان غذا و دارو به‌عنوان متولی نظارت بر تولید محصولات غذایی، بر تمامی مراحل تولید سوسیس و کالباس نظارت دارد. کارخانه‌های تولیدکننده این فرآورده‌ها موظف‌اند از گوشت سالم و مواد اولیه مجاز استفاده کنند و هرگونه تخطی از ضوابط بهداشتی با برخورد قانونی مواجه خواهد شد.»
وی در خصوص میزان گوشت استفاده‌شده در محصولات گوشتی افزود:
«عبارت "سوسیس ۹۰ درصد" به این معناست که ۹۰ درصد ترکیب این محصول را گوشت و ۱۰ درصد آن را سایر ترکیبات تشکیل می‌دهد. همچنین، در تولید سوسیس و کالباس از گوشت خالص استفاده می‌شود، اما در برخی محصولات کم‌درصد ممکن است از گوشت جداسازی‌شده مکانیکی نیز استفاده شود که باید بر روی برچسب محصول درج گردد.»
دکتر رضوی موسوی در پایان تأکید کرد:
«سازمان غذا و دارو با پایش مستمر و آزمایش‌های کنترل کیفی، تلاش می‌کند از سلامت مصرف‌کنندگان محافظت کند. توصیه ما به مردم این است که هنگام خرید این فرآورده‌ها، به نشان سازمان غذا و دارو و اطلاعات درج‌شده بر روی بسته‌بندی توجه ویژه داشته باشند.»
 

کلیدواژه‌ها: غذا و دارو سالم فرآورده گوشتی سوسیس کالباس مصرف‌کنندگان


نظر شما :