تشدید نظارت ها همزمان با فرا رسیدن روزهای پایانی سال،ماه رمضان وعید نوروز

مریم کلبعلی گفت : طرح تشدید نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی از ابتدای اسفند ماه تا پانزدهم فروردین ماه همزمان با سراسر کشور در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه نیز آغاز شده است .
او افزود : در این طرح فروشگاه های زنجیره ای و واحدهای تولید مواد غذائی و آشامیدنی بازدید و نمونه برداری های لازم انجام می گیرد و آیتم های از جمله برچسب اصالت مواد غذایی و آشامیدنی وارداتی، پروانه ساخت بهداشتی محصولات تولید شده در داخل کشور و تاریخ تولید و انقضاء، پروانه ساخت، شرایط انبار مورد بررسی قرار خواهد گرفت و آموزش های لازم به متصدیان مراکز فروش مواد غذایی و آشامیدنی ارائه می شود
وی یادآور شد :از همشهریان عزیر درخواست می شود هنگام خرید مواد غذایی،آشامیدنی به برچسب محصول که شامل مشخصات نظیر تاریخ تولید، انقضاء و شرایط نگهداری می باشد توجه نموده و در صورت هرگونه شکا یت،جهت رسیدگی با شماره تلفن 33675366داخلی261معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک تماس و شکایت خود را مطرح نمایند.
نظر شما :