ارزیابی حدود ۱۹۰ محصول غذایی در آزمایشگاه غذا و دارو + فیلم
مدیر آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در مراسم ششمین مجمع خیرین سلامت استان که در استاندار مرکزی برگزار شد گفت؛ در راستای کنترل کیفیت و بررسی سموم احتمالی باقیمانده در محصولات غذایی ،در سال گذشته بیش از ۱۸۷ محصول غذایی در آزمایشگاه این معاونت مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت.
آیدا غفاری گفت ؛ در راستای تحقق شعار ایمنی غذا و اجرای یکی از مصوبات مجمع سلامت استان و با استفاده از دستگاه « جی سی مس » ۲۳۰ سم در محصولات کشاورزی به طور همزمان در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو مورد پایش و نظارت قرار می گیرد .
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :