ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه

۱۸ تیر ۱۴۰۴ | ۰۷:۵۴ کد : ۵۲۸۶۵ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۸۳
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و داروی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت : آموزش عمومی درباره ارزیابی حسی محصولات غذایی، به تضمین ایمنی در زندگی روزمره کمک می‌کند.
ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) ،آیدا غفاری گفت : ارزیابی حسی به مردم این امکان را می‌دهد که بدون تجهیزات خاص، تا حدودی کیفیت مواد غذایی را تشخیص دهند و با آگاهی نسبت به خرید و مصرف اقدام کنند

 وی افزود: بسیاری از محصولات، اگرچه از نظر شیمیایی و میکروبی مطابق ضوابط هستند، اما ممکن است ظاهری غیرقابل قبول داشته باشند. آموزش روش‌های تشخیص این موارد، ضروری است. 

 او با اشاره به تجربه روزمره مردم در خرید محصولاتی مانند برنج و چای، گفت: باید شاخص‌هایی مانند بو، رنگ، بافت و ظاهر کلی را به‌صورت ساده آموزش دهیم تا هر فرد بتواند تشخیص اولیه‌ای از سلامت کالا داشته باشد.

 غفاری تصریح کرد: ارزیابی حسی مکمل آزمون‌های آزمایشگاهی است و می‌تواند به‌عنوان راهی مردمی برای ارتقای ایمنی غذایی ترویج داده شود.


به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: ضرورت آموزش ارزیابی ایمنی غذا آزمایشگاه غذا و دارو اراک محصولات


نظر شما :