شهرستانِ محلات از شهرستان های فعال در حوزه ی غذایی و خوراکی است
مدیر عامل و اعضای هیات رئیسه یک واحد تولیدی سوسیس، کالباس و همبرگر در شهرستان محلات به دیدار معاون و مدیر غذای معاونت غذا و دارو رفته و مسائل و چالش های خود را در میان گذاشتند .
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) | دکتر علیمحمدی در این جلسه ضمن تاکید بر اهیمت مواد غذایی و توجه به امنیت غذایی گفت :نگاه همکاران و کارشناسان معاونت غذا و دارو ضمن نظارت و بازرسی های دقیق از واحدهای تولیدی و فعال در این عرصه،حمایتی و کمک کننده نیز است و در این مسیر همواره ضمن تاکید بر رفع نواقص و تولید محصولات باکیفیت و استاندارد به تولید کننده ها، در کنار آنان تا رفع چالش ها هستند .
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :