هنگام خرید محصولات غذایی چراغ راهنما را جدی بگیرید

۰۵ مهر ۱۴۰۴ | ۱۱:۰۹ کد : ۵۴۷۱۹ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۰۳
مدیر نظارت بر فرآورده های غذایی آرایشی بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک : مردم هنگام خرید محصولات غذایی نشانگر رنگی تغذیه ای یا همان چراغ راهنما درج شده بر روی محصولات را ارزیابی کنند تا بتوانند یک انتخاب مناسب داشته باشند.
هنگام خرید محصولات غذایی چراغ راهنما را جدی بگیرید

 به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa)  | مریم کلبعلی   با بیان این موضوع که در نشانگرهای رنگی تغذیه ای به پنج فاکتور مهم در سلامتی از جمله انرژی،قند چربی،نمک،اسیدهای چرب ترانس اشاره شده است،افزود: نشانگرهای رنگی مانند چراغ راهنما هدایت کننده انتخاب صحیح محصولات غذایی هستند.
 وی ادامه داد: رنگ سبز به معنی مقادیر کم (مطلوب برای مصرف)،نارنجی به معنی مقادیر متوسط (احتیاط در مصرف) درماده غذایی است و سبزها مناسب ترین انتخاب هستند.
او خاطر نشان کرد :قرمز به معنی مقادیر زیاد  فاکتورهادر ماده غذایی می باشد که در انتخاب این محصول  باید دقت کرد و با توجه به فعالیت بدنی و شرایط جسمانی،چه زمانی و چه مقدار مصرف شوند.

 وی در پایان افزود: باید توجه کنیم الویت انتخاب با محصولاتی باشد که تعداد شاخص های سبز رنگ بیشتری و قرمز کمتری داشته باشند و در مرحله بعد بین شاخص های هم رنگ ،محصولی که مقدار شاخص در آن کم است ،انتخاب سالم تری است.


به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: محصولات غذایی چراغ راهنما شاخص‌ چربی قند نمک‌ اسید غذا و دارو اراک


نظر شما :