هنگام خرید محصولات غذایی چراغ راهنما را جدی بگیرید
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو-اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) | مریم کلبعلی با بیان این موضوع که در نشانگرهای رنگی تغذیه ای به پنج فاکتور مهم در سلامتی از جمله انرژی،قند چربی،نمک،اسیدهای چرب ترانس اشاره شده است،افزود: نشانگرهای رنگی مانند چراغ راهنما هدایت کننده انتخاب صحیح محصولات غذایی هستند.
وی ادامه داد: رنگ سبز به معنی مقادیر کم (مطلوب برای مصرف)،نارنجی به معنی مقادیر متوسط (احتیاط در مصرف) درماده غذایی است و سبزها مناسب ترین انتخاب هستند.
او خاطر نشان کرد :قرمز به معنی مقادیر زیاد فاکتورهادر ماده غذایی می باشد که در انتخاب این محصول باید دقت کرد و با توجه به فعالیت بدنی و شرایط جسمانی،چه زمانی و چه مقدار مصرف شوند.
وی در پایان افزود: باید توجه کنیم الویت انتخاب با محصولاتی باشد که تعداد شاخص های سبز رنگ بیشتری و قرمز کمتری داشته باشند و در مرحله بعد بین شاخص های هم رنگ ،محصولی که مقدار شاخص در آن کم است ،انتخاب سالم تری است.
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :