نظارت و بازرسی از واحدهای تولیدی،منسجم تر می شود

۲۷ مهر ۱۴۰۴ | ۰۹:۰۴ کد : ۵۵۳۰۹ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۸۶
نشست هم اندیشی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی شبکه های تحت پوشش با معاون و مدیران غذا و دارو
نظارت و بازرسی از واحدهای تولیدی،منسجم تر می شود

در این جلسه که دکتر علیمحمدی( معاون) و مدیران آزمایشگاه و غذا و همچنین کارشناسان نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی شهرستان های محلات،دلیجان و شازند حضور داشتند  در خصوص نحوه ی نظارت ها،بازرسی ها و تعاملات با سایر دستگاه ها بحث و گفتگو شد .
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) | فعال بودن و فعالیت واحدها در اتوماسیون شهروند،همکاری و همفکری کارشناسان معاونت غذا و دارو و شبکه ها با واحد حقوقی دانشگاه ، بررسی و نظارت بر فروش محصولات آرایشی - بهداشتی در سایت ها و فضای مجازی و برخورد با متخلفان ، برنامه ریزی برای بازرسی و پیگیری عدم انطباق ها و تلاش برای رفع نواقص پایش های انجام شده در ادوار گذشته و همچنین گنجاندن دوره های آموزشی مورد نیاز در صورت درخواست از جمله مباحث مطرح شده در جلسه بود 
 دکتر علیمحمدی،معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان جلسه ضمن قدردانی از تلاش ها و اقدامات صورت گرفته در شهرستانها خاطر نشان کرد : مستمر بودن جلسات هماهنگی می تواند به انتقال نگاه،تجربیات و ارتقاء کمی و کیفی رویکرد و اقدامات عملی و در نتیجه افزایش رضایت فعالان و نهایتا مردم باشد

به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: نشست هماهنگی کارشناسان تغذیه غذا خوراکی آشامیدنی غذا و دارو


نظر شما :