تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط کنترل بحرانی در مواد غذایی

۲۸ مهر ۱۴۰۴ | ۱۱:۵۷ کد : ۵۵۳۸۵ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۶۵
طرح haccp ، یک استاندارد است که در طول زنجیره مواد غذایی از تولید اولیه تا مصرف نهایی کاربرد دارد و هر سازمانی که در این زنجیره فعالیت می کند، می تواند این استاندارد را پیاده سازی نماید
تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط کنترل بحرانی در مواد غذایی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک  (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa)| HACCP می تواند در طول زنجیره مواد غذایی از تولید اولیه مواد غذایی تا مصرف نهایی کاربرد داشته باشد و اجرای آن باید با براساس گام ها و اصول علمی باشد که می تواند از بروز مشکل برای مصرف کننده جلوگیری کند.
تجزیه و تحلیل خطر، ایجاد نقاط کنترل بحرانی، محدودیت‌ (های) بحرانی، رویه (‌های) نظارت، ایجاد اقدامات اصلاحی، رویه (‌های) راستی ‌آزمایی و روش (‌های) نگهداری سوابق، اصول مهم HACCP   به شمار می روند .
طرح haccp   سیستمی نظام مند است که به کسب و کارهایی که در زنجیره مواد غذایی فعالیت می کنند، کمک می کند تا خطرهای ویژه و اقدام های لازم برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی را شناسایی و کنترل کنند.

به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 

 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: تجزیه تحلیل خطر کنترل بحرانی غذا و دارو haccp مواد غذایی تولید مصرف


نظر شما :