مصرف مواد غذایی و لبنیات غیر بهداشتی ،مسمومیت های شدیدی در پی دارد
معاونت غذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) | مریم کلبعلی گفت : مسمومیتهای غذایی یکی از شایعترین علل مراجعه مردم به مراکز درمانی است که میتواند از بروز علائم خفیف مانند بیحالی و تهوع تا بستری شدن در بیمارستان و در مواردی تهدید جان افراد را در پی داشته باشد.
او گفت : بخش قابل توجهی از این مسمومیت ها ریشه در بی توجهی و بی احتیاطی در نگهداری فرآورده ها دارد که رعایت اصول سادهای همچون نگهداری فرآوردههای غذایی در دمای کمتر از چهار درجه سانتیگراد، گرم کردن کامل فرآوردههای پختهشده هنگام مصرف مجدد و پرهیز از مصرف فرآوردههای تاریخگذشته میتواند نقش مؤثری در پیشگیری از این موارد داشته باشد.
وی تاکید کرد : مردم قبل از خرید و استفاد ی هرنوع فرآورده ای باید به تاریخ مصرف و نحوه ی نگهداری و مصرف آن دقت کنند تا با رعایت ساده ترین و کوچکترین نکات،دچار مشکلات بعدی نشوند .
کلبعلی در ادامه خاطر نشان کرد : متاسفانه مصرف قارچهای سمی، کنسروهای خانگی و ماهیهای فاسد نیز در برخی موارد موجب بروز مسمومیتهای شدید میشود که لازم است ضمن دقت در هنگام خرید،در هنگام مصرف نیز دقت نظر لازم از جمله عدم برآمدگی کنسرو ( باد کرده ) را داشته باشند .
مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک شستوشوی دقیق میوه و سبزیجات با روش سهمرحلهای (خیساندن، استفاده از محلول ضدعفونیکننده و آبکشی کامل) را از جمله اقدامات اولیه برای مصرف سبزیجات دانست
وی ادامه داد : سلامت جامعه از مزرعه آغاز و تا خانه ادامه دارد و رعایت اصول سادهای مانند نگهداری صحیح فرآوردههای غذایی و دقت در مصرف میتواند بهطور چشمگیری از بروز مسمومیتها جلوگیری کند.
کلبعلی در پایان گفت :آموزش در مدارس، اطلاعرسانی رسانهای، بازرسی از مراکز تهیه و توزیع فرآوردههای غذایی و انتشار پیامهای آموزشی در شبکههای اجتماعی از جمله ی برنامه ها و اقداماتی است که می توان در جهت کاهش انواع مسمویت ها از جمله مسمومیت های ناشی از مصرف مواد غذایی انجام داد .
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :