برای خنثی کردن خطرات آلودگی هوا چه غذاهایی مصرف کنیم؟
معــاونـت غــذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) |
مصرف به اندازه آنتی اکسیدان ویتامین C می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک زیادی کند
بهتر است غذاهایی طبخ شود که حاوی غلات سبوس دار، انواع حبوبات، کدو، گوجه و فلفل باشند. سرخکردنی ممنوع! بهتر است در روزهای آلوده از غذاهای سرخ شده استفاده نشود و مواد غذایی به صورت آبپز، سوپ و آبگوشت طبخ و مصرف شود
تمام سبزیجات برگدار سبز، پیازچه، کلم سبز، انواع مرکبات، توت فرنگی و گوجه فرنگی منابع مهم ویتامین cهستند
مصرف سبزیجاتی همچون خانواده کلم ها از جمله کلم بروکلی، کلم پیچ و گل کلم، اسفناج، پیازچه و میوه هایی از جمله انواع مرکبات و سیب در هوای آلوده بسیار مفید است زیرا می تواند حالت های شبیه به آسم را نیز کمرنگ کند
همچنین باید مراقب باشیم که در صورت داشتن زمینه حساسیت و آسم، غذاهایی را که محرک این عارضه ها هستند کمتر مصرف کنیم
مصرف شیر در روزهای آلودگی هوا توصیه می شود و در عین حال مصرف لبنیات کافی و غذاهای متنوع سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید
روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

نظر شما :