بیان مراحل و فرآیندهای آماده سازی نمونه های محصولات کشاورزی

۲۵ آذر ۱۴۰۴ | ۱۴:۲۱ کد : ۵۷۰۷۳ اخبار اصلی اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۳۰
در جلسه ای با حضور کارشناسان واحد آزمایشگاه معاونت غذا و دارو و رابطین شبکه های تحت پوشش دانشگاه،مراحل و فرآیندهای آماده سازی نمونه های محصولات کشاورزی بازتعریف شد
بیان مراحل و فرآیندهای آماده سازی نمونه های محصولات کشاورزی

غــذا و دارو - اراک (http://arakmu.ac.ir/vcfd/fa) |اگرچه آزمایش محصولات غذایی ممکن است آخرین مرحله از فرآیند تولید باشد، اما مهمترین مرحله است، زیرا ایمنی غذا را برای استفاده تعیین می کند
آزمایش و کنترل کیفیت نقشی حیاتی در تولید محصولات غذایی خوب، با ارزش و بی ضرر دارد
امروزه صنایع غذایی نیاز مبرمی به بازرسی و کنترل کیفیت محصولات خود دارند، آزمایش تضمین می کند که محصولات غذایی با کیفیت خوب برای محافظت از سلامت و ایمنی مصرف کنندگان تولید می شوند.بنابراین، آزمایش نقش بسیار مهمی در صنایع غذایی ایفا می کند
 تست محصول یک جزء حیاتی برای اطمینان از ارائه محصول با کیفیت به مصرف کنندگان است.تولیدکنندگان از نظر قانونی مسئول اطمینان از ایمن بودن محصولات عرضه شده در بازار هستند
آزمایش و تجزیه و تحلیل محصولات غذایی به تولیدکنندگان مواد غذایی کمک می کند تا محصولاتی بهداشتی و ایمن در اختیار مصرف کنندگان قرار دهند.با این آزمایشات اطمینان حاصل می شود که محصولات غذایی سالم هستند و همچنین به ارائه اطلاعات دقیق تغذیه ای به مصرف کنندگان کمک می کند


به کانال معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک بپیوندید 
 روابط عمومی معاونت غذا و دارو - اراک
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
http://Arakmu.ac.ir/vcfd/fa
https://eitaa.com/ghazadaroarak
http://ble.ir/ghazadaroarak
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

کلیدواژه‌ها: آماده سازی نمونه گیری محصولات کشاورزی غذا و دارو مواد غذایی آزمایشگاه


نظر شما :