بررسی مهم ترین ویژگی های یک نان سالم
به نقل از روابط عمومی معاونت غذاو دارو اراک، مهندس مریم رئوفی کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک افزود: با گرفته شدن سبوس گندم خواص تغذیهای از نان گرفته میشود در نتیجه استفاده آن منتج به افزایش وزن و چاقی و بروز بیماریهای مزمنی مثل قلبی و عروقی و سرطان میشود.
این کارشناس غذایی با بیان اینکه در کمال تأسف امروز یکی از مشکلات ما سبوسگیری گندم هست، یادآور گردید: چنانچه مشکلی در نان وجود داشته باشد چون قوت غالب مردم هست در نتیجه طیف بسیاری در جامعه را مبتلا میکند و آثار آن در جامعه نمودار میشود.
وی با تاکید براینکه در بین نانها، استفاده نان جو خوب ترین گزینه هست، افزود: البته استفاده سنگک و بربری نسبت به لواش خوب تر بوده؛ استفاده نان باگت و ساندویچی آسیب داشته و سفارش میکنم استفاده نشود یا کمتر استفاده گردد.
مردم باید از نان تیره سبوس دار استفاده نمایند و از استفاده نان سفید دوری کنند هرچند مردم ما رغبت به استفاده از نان سفید دارند.
نظر شما :