پایش مستمر کیفیت ۵ کارخانه تولید آرد در استان
به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو اراک، مهندس فریده گلستانی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو اراک روند تولید آرد کارخانه های آردسازی استان مرکزی به صورت مستمر هر ۱۵ روز یکبار در راستای ارتقای کیفیت آرد پایش می شود.
وی یادآوری کرد: به منظور ارتقای کیفیت آرد و عرضه نان مطلوب به هم استانیهای توسط واحدهای خبازی، اکیپهای بازرسی و نظارت کارشناسان معاونت غذا و دارو، اداره کل غله و خدمات بازرگانی با همکاری اداره کل استاندارد از کارخانه های آردسازی استان بازدید می کنند.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو گفت: در این بازرسی ها نحوه مخلوط کردن گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد، مراحل کیسهگیری و کلیه آزمون اصلاحیه استاندارد تدویت شده مورد بررسی قرار می گیرد.
به گفته گلستانی، بازرسان از آرد تولیدی استان نمونه برداری می کنند تا نسبت سنجش کیفیت آرد بر اساس شاخص های استاندارد مورد بررسی قرار گیرد.
وی ادامه داد: در این بازرسیها بر ادامه روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاههای پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان ضروری است.
نظر شما :